De stem van Nederland

Inmiddels is de “stem van Nederland” een beetje hees geworden of eigenlijk gewoon “verstomd” en heeft “wie is De Mol” een hele andere betekenis gekregen. Alhoewel, de echte Mol zich gisteren wel een “beetje” versproken heeft natuurlijk. De schuld bij vrouwen leggen die in zijn optiek de schaamte niet voorbij zijn en aan de bel moeten trekken als hen – vanuit een machtspositie – onrecht wordt aangedaan. De omgekeerde wereld, zoals al veel bekende en onbekende vrouwen (en mannen) inmiddels hebben laten weten via diverse kanalen. 

De waarheid is, beste Marco, dat de meeste dromen inderdaad bedrog zijn en dat Ali rapper ten onder gaat aan zijn eigen wangedrag dan hij zelf had gedacht. “Van knuffel Marokkaan tot draaistoel crimineel” lijkt me wel een goeie nieuwe serie trouwens, misschien wordt daar achter de schermen al stiekem aan gewerkt. En dan Jeroen, ach ja Jeroen … de band(ver)leider die met foto’s van z’n piemel uiteindelijk dacht dat er in grensoverschrijdend gedrag en buitenechtelijke uitspattingen muziek zou zitten.

Vandaag is rood de kleur van de schaamte, en zijn we eigenlijk collectief BOOS met alle lof voor Tim Hofman natuurlijk, die het aandurfde om de confrontatie aan te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s