We gaan Johannolos ….

Jaaa, ik heb weer een mening … over Johan D., tijdsgeest en iets met kaarsen. Vooropgesteld dat serieus misbruik nooit “gedoogd” zou mogen of moeten worden is het wel een dingetje. Johan Derksen biecht op dat hij ooit die – inmiddels – beroemde kaars heeft gebruikt (op wat voor manier dan ook) na een nachtelijk dronken avontuur met twee “juffrouwen”.

Inmiddels hebben we daar andere termen voor; namelijk de meisjes en jongens van Love Island of Temptation Island of wat voor – mainstream geaccepteerde – goedkope softporno serie dan ook. Onze maatschappij is zo verschrikkelijk preuts geworden, dat we eigenlijk niet meer weten wat “bezopen” nachtelijke avontuurtjes zijn, zowel aan mannelijke àls vrouwelijke kant. Want laten we eerlijk zijn – dames van weleer – inmiddels draagt iedereen in een volledig geaccepteerde Videoland of Netflix serie een veter tussen z’n reet, maar is ook maar één millimeter nippel een taboe, hoewel de rest van de boezem (ik wilde eigenlijk tieten zeggen maar dat is waarschijnlijk ook “offensief”) tussen allerlei open- en onderkiekjes volledig te bewonderen is.

Maar, kom op zeg, in de jaren 80 had ik niet eens een bikini bovenstukje, je lag gewoon topless … overal. Nu liggen ze met een veter tussen hun bilspleet en een driehoek over de venusheuvel te vertellen hoe absurd dat allemaal was. En vandaar waarschijnlijk ook het verschil van mening. En nu komt het “enge” van dit verhaal …. 🥁🥁🥁🥁🥁… Ik zie niet zoveel kwaad in het avontuurtje van Johan, de keeper en de twee “juffrouwen”, maar de preutse publieke opinie serveert de mannen af alsof het barbaren waren, zedendelinquenten tot de macht 10! Naar mijn mening onterecht, de avonden dat vriendinnen van mij (had ik het lef maar gehad) een jongen/man in z’n ballen grepen en zeiden “gaan we vanavond nog iets spannends doen” waren niet op één hand te tellen. Ergens hoop ik dat die – laatstgenoemde – mannen een “Voice of Holland momentje” gaan krijgen en ook hun insinuaties/aangiftes gaan ventileren/doen na pak ‘m beet 30 jaar, gewoon om er een “level playing field” van te maken.

Enfin, de mannen van Vandaag Inside zitten voorlopig met vrouwlief op de bank om om 21:30 onder het genot van een lekker glaasje en de warmte van een “sfeerkaarsje” te genieten van “Het Roer Om”… lijkt me inspiratie genoeg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s